Kerkweg 14 4709 PA Nispen
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Blog

Eén van de eekhoorns in onze tuin / ons bos komt dichtbij…

We hebben sinds enige tijd een prachtige, unieke plek voor Gezinshuis ’t SwaneNest. Ons gezinshuis staat nu op een terrein van ruim 2ha met eigen bos, weiland en water. Laten we het allemaal tuin noemen. Het is een prachtige omgeving en geeft een heerlijk gevoel van rust, ruimte en luxe. Alle kinderen genieten er samen met ons van. Het leuke is dat deze natuur veel leuke dingen te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld de eekhoorns die hun wintervoorraad verzamelen met eikels uit ons bos. We zijn maar wat trots op deze plek.

Op de professionele eekhoorn lokroep van Willeanne klimt één van de eekhoorns in een struik om eens van dichterbij te bekijken wat er aan de hand is.

Ze hebben het er maar druk mee die eekhoorns. De hele dag horen we ze door het bos heen en weer scharrelen om hun voedselvoorraad voor de winter aan te leggen. Kunnen ze ook niet even die processierupsen toestand opruimen?

Onderstaande video is gemaakt vanaf ons balkon op ruim een meter afstand van de nieuwsgierige eekhoorn.

Deel dit bericht

Auteur: swakager96
E-Commerce, Wordpress, Online en Internet specialist, SEO Tekst schrijver en Social Media specialist, ICT Dienstverlener sinds begin 2003. Ruim 15 jaar ervaring als dienstverlener aan Bedrijven en Consumenten van klein MKB tot Multinationals. Passie voor Wordpress, SEO, Hosting, Online en Internet, E-Commerce en E-mail Marketing. Diensten gemakkelijker maken is king.
Gerelateerd Bericht

Schoonmaakster Gezocht

  Minimaal 8 uur, 2 x 4 uur, per week tijdens schooltijden. Voor onze landelijk gelegen villa...

Gezinshuis ’t SwaneNest is verhuisd naar de nieuwe unieke locatie middenin de natuur

Eindelijk is het dan zover. Tijd om de verhuizing nu publiek te maken nu we ons nieuwe...

Nieuwe AKJ-vertrouwenspersoon Gezinshuis ’t SwaneNest

Gezinshuis ’t SwaneNest heeft een nieuwe AKJ-vertrouwenspersoon voor haar gezinshuiskinderen/bewoners. De nieuwe vertrouwenspersoon van het AKJ voor...

Geef een reactie

1 × een =